OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

História noviniek 2009

 

21.12.2009 Enjoy 1 rok 

Dnes oslavuje náš najmladší golden Enjoy 1 rok. Prajeme nášmu šibalkovi veľa zdravia a nech nám robí radosť aj naďalej.
 
 

 

 

 

13.12.2009 Košice-Anička   - skúška Obedience Z 

Túto studenú  nedeľu absolvoval náš syn Daniel s Bonnym skúšku poslušnosti Obedience. Našim chlapcom sa darilo veľmi dobre, nakoľko táto skúška je veľmi náročná a aj počasie bolo ako v ruskom filme:-). Získali 249b., čo je ohodnotenie veľmi dobrý, čiže druhé miesto. Od prvého miesta ich delil len krôčik a to rozdiel 6b. Veľmi pekne ďakujeme nášmu synovi, ktorý venoval príprave na na túto skúšku veľa času.

Po úspešnej skúške z Canisterapie je to ďalší pracovný úspech nášho Bonnyho. Obidvom chlapcom gratulujeme

          

 

 

5-6.12.2009 MVP NITRACANIS

Tento víkend sa konala MVP Nitracanis na ktorej sme sa zúčastnili s Bonnym aj Enjoyom. V sobotu posudzoval Golden Retrieverov maďarský rohodca Kardos Vilmos. Bonny a Enjoy získali známku veľmi dobrý. V nedeľu posudzovala slovenská  rohodkyňa p. Janeková Jana. Bonny získal známku výborný 3 a Enjoy výborný 4.  

 
 

 

 

 

Košice 14.11.2009 - Bonny sa stal CANISTERAUPETOM !!!

Túto sobotu sme sa zúčastnili v Košiciach s Bonnym na canisteraupetických skúškach. Prihlásených bolo 15 psov.  Bonny  nás veľmi milo prekvapil ako excelentne zvládol celé testovanie tejto náročnej skúšky, ktorá sa skladala z troch časťí.
Prvá časť- základna poslušnosť, druhá - spôsobilosť pre výkon canisterapie, obratnosť a tretia - spolupráca psa a figuranta pri konkrétnych činnostiach. 
 
Bol to  pre mňa fantastický zážitok od prvého okamihu čo sme vstúpili do testovacej miestnosti. Bonko bol počas celého testovania  v absolútnej pohode a celú skúšku  bral ako hru s nadšením a radosťou. Tým si získal na svoju stranu všetkých členov skušobnej komisie ako aj figurantov.
 
Na záver sme dostali od členov komisie ohodnotenie, ktoré budem doslovne  citovať -  " sme nadšení,  pes sa narodil pre canisterapiu, stretli sme sa počas našej karéry s cca. dvoma psami s takou povahou ako Bonko"... 
Viac nemám ani čo dodať, snáď iba veľlké gratulujem.      
 
Bonko, sme na teba veľmi hrdí .
 
 
 

 

 

 1.11.2009 - Trénovanie výstavných postojov.

Tento mesiac sa intenzívne venujeme tréningu na  medzinárodnú výstavu, ktorá bude 5-6.12.2009 v Nitre.  Na fotkách sú Enjoy a Bonny v štandardnom výstavnom postoji u nás v záhrade. Ako to všetko dopadlo, Vás budeme informovať v decembri na Mikuláša. Takže nám držte palce:-).  

 

 
 
 

Webová stránka bola vytvorená pomocou on-line webgenerátora WebĽahko.sk